Januari 2011

Het nieuwe jaar is begonnen en wij zien 2011 positief tegemoet!

Het vernieuwde inlogscherm van de STEP internetDataBase is de eerste innovatie van dit jaar, waardoor het voor u als klant nog eenvoudiger wordt om de begeleiding van uw medewerker van les tot les te volgen.
Daarnaast attenderen wij u graag op fiscale voordelen waar u als werkgever van kunt profiteren.
Tot slot kunt u lezen hoe de STEP technieken vijf jaar na training nog steeds goed in de praktijk worden gebracht!

 

Klik om naar het inlogscherm te gaan

Nieuw inlogscherm STEP internetDataBase!

Misschien heeft u het al gezien?

Het inlogscherm voor STEP relaties, het iDB Dashboard, is in een nieuw jasje gestoken. Overzichtelijker, eenvoudiger en sneller!

In één oogopslag ziet u onder andere welke medewerkers zijn aangemeld bij STEP, welke verloopberichten u nog niet heeft gelezen en u kunt snel de verzuimstatistieken bekijken.

Heeft u nog geen account? Voor iedere relatie van STEP is het mogelijk om dit gratis aan te vragen en de voordelen hiervan te ervaren! Belangstelling? Neem contact op met Anne Grundel (074-2502828 of anne@steponline.nl).Klik op de afbeelding om te vergroten

Preventieve trainingen en fiscale voordelen
De overheid betaalt mee

Onder het motto “Preventieve training is goed voor werknemers en werkgevers”, werkt STEP samen met organisaties die gespecialiseerd zijn in het integreren van scholing in de dagelijkse werkpraktijk.

De scholing is uitgelijnd op de organisatiedoelen van het bedrijf en is gericht op duurzame verbetering. De trainingen van STEP kunnen hier uitstekend onderdeel van zijn. Juist door regelmatig aandacht te hebben voor preventie en snel handelen bij klachten, kan bovendien een optimaal resultaat gehaald worden.


Lees verder >>>Klik op de afbeelding om te vergroten

Eer van je werk!

Bij het geven van herhalingstrainingen na een aantal maanden of jaren, signaleert de STEP Instructeur in Follow-up trainingen heel regelmatig dat de beheersing van de GewichtHeffersTechnieken nog heel goed is. Eer van je werk! Hoe zit dat?Lees verder >>>

STEP Nederland, Deldenerstraat 47, 7551 AB Hengelo
Tel: 074-2502828
Fax: 074-2500470
step@step.nl
www.step.nl
Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen? Meld u zich dan af via nieuwsbrief@steponline.nl