Klik hier om deze nieuwsbrief op internet te bekijken.
step
September 2010
Picture
Inleiding

Bij rugklachten, nekklachten, blessures en RSI is "Snel erbij met STEP ZelfZorg" van belang. Met deze nieuwsbrief laten wij u zien hoe STEP dat doet en hoe belangrijk deze aanpak bij bijvoorbeeld rugklachten en nekklachten is om gezondheids- en verzuimschade te voorkomen.

Eerste Hulp Bij Overbelasting Bewegingsapaaraat, EHBO-B


Over het algemeen geldt bij rugklachten, nekklachten en RSI:
hoe langer je wacht met het toepassen van veilig lichaamsgebruik, hoe langer je klachten duren, hoe erger je klachten worden en hoe vaker ze terugkomen. Velen laten zich met van alles en nog wat behandelen maar blijven hun lichaam gevaarlijk en onveilig gebruiken. STEP pakt dat heel anders aan, met EHBO-B. Lees verder


Picture
Intakeservice

Twijfelt u of STEP iets voor u kan betekenen bij een werknemer met fysieke klachten? Aarzel niet, STEP biedt u een korte Intake aan. STEP beoordeelt dan de klachten van de werknemer en komt met een schriftelijk voorstel waarin staat wat STEP kan betekenen, of waarin staat dat STEP niet de aangewezen weg is en in welke richting mogelijk wel een oplossing kan worden gevonden.

 

Lees verder >>>
Picture
Nekklachten en/of nekhernia

Nekklachten kunnen onschuldig zijn, maar kunnen ook het begin van een nekhernia zijn. Bij nekklachten is het altijd van belang direct veilig nekgebruik met bescherming en scholing te realiseren.

 

Lees verder >>>
Picture
Rugklachten en/of rughernia

Ook rugklachten kunnen onschuldig zijn, maar kunnen net zo gemakkelijk het begin van een rughernia zijn. Bij rugklachten is het ook altijd van groot belang direct veilig ruggebruik met bescherming en scholing te realiseren.

 

 

Lees verder >>>
 
STEP Nederland, Deldenerstraat 47, 7551 AB Hengelo
Tel: 074-2502828
Fax: 074-2500470
step@step.nl
www.step.nl
Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen? Meld u zich dan af via nieuwsbrief@steponline.nl
.